Over ons

Wie zijn ze? Wat doen ze?

Boxing Meeples is een review site/webshop die zich specialiseert in boardgames en ontstond vanuit een groep vrienden die samen onvermijdelijk volwassen werden. Beetje bij beetje werden onstuimige vrijdagavondfeestjes ingeruild voor gezellige board game nights. Deze bende bonkige mannen ontwikkelden samen een kinderlijke passie voor bordspellen die we met jullie willen delen. Laat onze jarenlange ervaring je helpen kiezen voor spellen die garant staan voor uitdaging en plezier! Een bordspelavond is sowieso gezellig, maar tegelijkertijd ook een beetje oorlog. Voor deze website wilden we dan ook een naam die wedijver en honger naar overwinning uitstraalt. 

Waarom de naam Boxing Meeples?

 

Een meeple is een simpel houten mannetje dat als pion dient bij een bordspel. Onze meeples hadden de pech om opgesloten te zitten in miskleunen van spellen. Het zag ernaar uit dat de mannetjes nooit nog daglicht gingen zien. Ze bleven echter niet bij de pakken zitten en in de duisternis van de gesloten dozen leerden ze vechten. De tijd is nu gekomen dat deze dappere meeples zichzelf een weg boksen naar de beste boardgames zodat ze nooit nog vergeten worden. 

 

Wil jij reviews schrijven in ruil voor korting  op boardgames?

 

We zijn steeds op zoek naar getalenteerde schrijvers met een passie voor boardgames. Meld je zeker aan als je denkt een leuke review te kunnen schrijven van een bordspel dat we nog niet beschreven hebben. We keuren je schrijfstijl en inzicht en vervolgens krijg je van onze jury een score. Naarmate die score krijg je 5, 10 tot zelfs 15% korting op je volgende aankoop.

Ben je een supertalent die nog verder wil gaan? Haal je een journalistiek niveau en heb je zelfs de mogelijkheid om kwalitatieve video’s op te nemen? Heb je al een eigen kanaal dat je mee wilt inzetten om de content te promoten? Dan kan je van ons zelfs op periodieke basis een (demo)game gratis ontvangen in ruil voor je review! Hoe beter de content, hoe harder wij hem gaan promoten. Dat is niet alleen goed voor ons maar ook voor jou als je meer naam wilt maken in de board game community. We geven jou het podium dat je verdient! Aanmelden doe je via de contactpagina.

 

Ben jij op zoek naar informatie over een bordspel?

 

Dan zit je bij Boxing Meeples bij het juiste adres. Onze missie bestaat eruit om jouw zoektocht kort, makkelijk en doeltreffend te maken. Gedaan met urenlang rond te zoeken en te klikken op Google, Youtube of BGG. Op onze toegewijde game page vind je de officiële spelbeschrijving, onze persoonlijke review, de interessantste video’s van het web op één plek en een forum van het aangeboden spel terug. Wij proberen altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in boardgameland zodoende je optimaal te kunnen informeren en het beste aanbod voor je te creëren.

Het is nu hoog tijd dat je ons team even ontmoet die Boxing Meeples alive and kicking houden. Samen gaan we voor 100% klantentevredenheid bij elke levering van een doos plezier. Op zoek naar een titel die je niet kan terugvinden in onze shop? Of heb je een andere vraag, opmerking of klacht? Dat kan natuurlijk altijd. We zoeken het samen uit. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Meet The Team

Over ons
Fre Wauters
Godfather of game nights

Profiel: video master en stijlbewaker
Favoriete boardgames: Black Angel

@fre

Over ons
Didier De Pauw
Research dominator

Profiel: dieptereviewer en puntenteller in extremis
Favoriete boardgames: Terraforming Mars

@didier

Over ons
Jim Dierckx
Online marketing orakel

Profiel: eindbaasredacteur en spelsaboteur
Favoriete boardgames: Rising Sun, Wingspan

@jim

ONZE SKILLS

Fun & Games
Competitiviteit
Expertise

Lost Password