Pre-order Board Games

Wat is een pre-order board game?

Pre-order board games zijn te koop op onze website en worden op het moment van aankoop in rekening gebracht. Een pre-order bordspel is een game die momenteel nog niet (of niet meer) beschikbaar is. Dit kan een reeds bestaand spel zijn waarvan de spelontwikkelaar een nieuwe oplage uitbrengt omdat de eerste oplage(s) niet genoeg zijn om aan de vraag van enthousiaste gamers te voldoen, maar meestal gaan pre-orders over nieuwe bordspellen waarvan men verwacht dat ze snel uitverkocht zullen zijn.

Wanneer krijg ik mijn pre-order board game geleverd?

De vermoedelijke releasedatum kan je vinden in de productbeschrijving van het bordspel. Houd er rekening mee dat de releasedatum altijd kan uitgesteld worden. De releasedatum is die zoals de spelontwikkelaar officieel heeft aangekondigd. De verwachte levertijd is onze inschatting van wanneer je hem aan je deur kunt ontvangen.

Het exacte tijdstip van levering kunnen we dus helaas nooit garanderen. We beloven je wel op de hoogte te houden van alle eventuele veranderingen in de releasedatum van je bestelde pre-order.

Als je na de verwachte leverdatum op onze website nog geen pre-order hebt ontvangen, neem dan contact op via ons contactformulier zodat we dit verder voor je kunnen onderzoeken.

Let op: Pre-orders worden pas geleverd vanaf deze in voorraad zijn. Indien je meerdere games tegelijk bestelt waarvan minstens 1 een pre-order is dan zullen alle items pas verzonden worden wanneer alles in voorraad is. Je kan beter 2 aparte bestellingen doen om snel de games in huis te krijgen die wel in voorraad zijn.

Pre Order Board Games - Boxing Meeples

Lost Password